Piškotki

Varovanje zasebnosti

EGRO Zorman d.o.o. spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene preko spletnega informacijskega sistema, ustrezno varovala.

Piškotki

Naša spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik ali drugo elektronsko napravo, ko obiščete našo spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in vas prepoznala kot uporabnika. Piškotki so pomembni za delovanje naše spletne strani in zato, da lahko izboljšamo uporabnikovo izkušnjo. Z njihovo pomočjo lahko tudi analiziramo promet na spletni strani.

Piškotke lahko z določenimi nastavitvami brišemo, izključujemo oziroma jih pogojno uporabljamo. V osnovi so brskalniki nastavljeni tako, da piškotke sprejemajo, zavračajo pa nastavljanje piškotkov, ki ne izvirajo s področja zapisanega v naslovni vrstici.

Piškotki, ki jih uporablja naša spletna stran

Nujno potrebni piškotki, ki se bodo naložili v vsakem primeru:
Ime piškotkaNamen uporabeČas veljavePodjetje
cookieconsent_statusHrani informacijo o tem ali ste piškotke dovolili ali ne1 letoEGRO Zorman d.o.o.
october_sessionHrani informacijo o trenutni seji (košarica ipd)do konca sejeEGRO Zorman d.o.o.
Analitični piškotki, ki se bodo naložili le, če jih omogočite:
Ime piškotkaNamen uporabeČas veljavePodjetje
_gaGoogle Analytics
(statistika ogledov spletne strani)
2 letiGoogle Inc.
_gidGoogle Analytics
(statistika ogledov spletne strani)
1 danGoogle Inc.

Več o piškotkih, ki jih uporablja Google Analytics si lahko preberete na naslovu: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage.

 Onemogočanje piškotkov (spletni brskalnik)

Uporabniki se lahko samostojno odločate, ali želite omogočiti uporabo piškotkov. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Informacije o nastavitvah za piškotke (za različne spletne brskalnike) so na voljo na spodnjih povezavah:

Če piškotke izključite, bodo nekatere možnosti spletne strani onemogočene.