O podjetju

Vabljeni v naš novi Center grelnih instalacij v Poslovni coni Komenda, kjer so vam na voljo vse informacije o našem programu in si izdelke lahko tudi ogledate.

Naše podjetje ima 45-letne izkušnje na področju grelnih kablov in njihovo uporabo za različne namene. Dolgoletne izkušnje imamo tako pri projektiranju, izvajanju kot svetovanju.

Prvi grelniki so bili namenjeni ogrevanju žlebov, z razvojem tehnologije pa so grelni kabli postali uporabni za širši namen uporabe: talno ogrevanje, ogrevanje cevovodov, ogrevanje industrijskih postrojev. Razvoj se nadaljuje na področju samoregulirnih grelnih kablov, ki prilagajajo izhodno moč glede na temperaturo okolice.

Nudimo širok izbor grelnih kablov za različne namene in obratovalne temperature. Na zalogi imamo preko 100 različnih tipov grelnih kablov za različne namene in temperaturna območja.

Na področju krmilnih naprav ponujamo širok izbor, od temperaturnih regulatorjev do elektronskih sklopov s tipali za samodejno delovanje ob prisotnosti snega in ledu.

Po želji naročnika projektiramo, svetujemo pri odločitvah in nudimo kompletno izvedbo z dokumentacijo in atesti.

Lastna Proizvodnja
Strokovno Svetovanj
Individualno Projektiranje
Lastna ekipa za Izvedbo del

Izbran ogrevalni sistem bo z vami dolgo življenjsko obdobje, zato je pomembno, da se pred izvedbo posvetujete s strokovnjaki.

Pomagali vam bomo izbrati ustrezen ogrevalni sistem, ki bo še dolga leta služil namenu, kar nenazadnje potrjujejo naše dolgoletne izkušnje in veliko število referenčnih objektov in zadovoljnih uporabnikov.