Grelne mreže

Grelne mreže GM

Tanke grelne mreže GM so namenjene ogrevanju tal v bivalnih prostorih, za prijeten občutek toplote v tleh.
Uporabljajo se predvsem za ogrevanje tlakov, kjer ni dovolj višine ali pri sanacijah, ker za vgradnjo potrebujejo le 5mm višine.

Uporabljajo se predvsem v kopalnicah, kuhinjah, dnevnih prostorih in terasah, oziroma v prostorih kjer je položena keramika ali kamen, ki na otip sicer deluje hladno. Prav tako se lahko vgradijo tudi pod druge tlake, kot so parket, laminat in podobne talne obloge.

Grelne mreže se vgradijo v cementno lepilo ali izravnalno maso neposredno pred polaganjem keramike ali drugih talnih oblog.

Njihova prednost je zelo majhna debelina, ki omogoča enostavno vgradnjo in prekritje z minimalno višino lepila. Zaradi tega so zelo primerne za novogradnje, pri katerih so estrihi že gotovi, ali pa pri sanacijah, kjer ne želimo posegati v obstoječe tlake. Možno jih je položiti tudi na obstoječo keramiko in preko njih položiti nove keramične ploščice.

Tipska širina grelnih mrež je 0,5m, kar omogoča enostavno polaganje in razporeditev mreže po želeni površini. Velikosti grelnih mrež so v razponu od 0,5 do 15m2, za večje prostore pa se lahko kombinira več grelnih mrež.

Upravljanje:

Uporabi se termostat s tipalom v tlaku, analogni ali digitalni s časovnimi nastavitvami.

Celotna ponudba dimenzij, moči in cen grelnih mrež ter termostatov je razvidna iz prospekta.

Vse grelne mreže in pripadajoči termostati so na zalogi in dobavljivi takoj.

Vaše naročilo ali vprašanje nam lahko posredujete po telefonu, elektronski pošti, ali pa se pri nas oglasite osebno.